Coneix l'Associació
Costa Daurada i Terres de l'Ebre

El principal objectiu de l’Associació Hotelera és la representació i defensa unitària dels interessos del sector hoteler de la província.

Qui som?

Des de la seva fundació en 1989, va iniciar un camí independent per treballar sempre a favor del sector turístic dels nostres municipis.

Entitat patronal provincial sense ànim de lucre que agrupa establiments hotelers de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, units per promoure i defensar interessos comuns. Amb els nostres establiments associats representem més de 110 hotels, el 90% dels establiments hotelers vacacionals de la província i amb més de 60.000 places, i dona feina a més de 13.500 persones.

La missió de l’Associació, és garantir el millor servei als nostres Associats i ser referent del sector de l’allotjament en l’àmbit provincial i influent en l’àmbit Regional i Nacional a través de les organitzacions Patronals.

Liderar la visió turística de futur del Sector a la Demarcació construint un destí amb valors posicionant-lo per assolir nous reptes.

Treballar per a la millora del coneixement i la innovació per al creixement a tota la cadena de valor del Sector Turístic.

Motivar, negociar i construir propostes de canvi en les relacions amb administracions, institucions, organitzacions patronals, socials i sindicals. 

“En la unitat existeix la força, podem moure muntanyes quan estem units”

Associats

Representem prop de 110 hotels, el 90% dels establiments hotelers vacacionals de la província i amb més de 60.000 places, i donant feina a més de 13.500 persones.

 

sostenibilitat

En la seva adhesió al Compromís Nacional per un Turisme Responsable, l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre implica a les seves empreses associades en el foment de l’activitat ambientalment responsable, socialment just, territorialment equilibrat, fent que l’activitat turística és compatible amb el respecte al Medi ambient i participant activament amb la comunitat local.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre fomenta la contribució activa i voluntària de la millora social, econòmica i ambiental per part de les seves empreses associades, també amb l’objectiu de millorar la seva situació competitiva i incrementar el valor afegit de les empreses associades.

transparència

La finalitat és informar sobre quina és la missió i valors de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, les activitats que realitza, l’execució i com es gestiona econòmicament.

Associa't

En aquests més de 30 anys d’activitat, hem tingut sempre força i la identitat que es mereixen tots els nostres associats davant entitats públiques i privades, per afrontar tant dificultats com aplicar millores al llarg d’aquests anys. És la plataforma que escolta sobre problemes i inquietuds que ens concerneixen a tots per estudiar-les i donar-los solució, a través de l’estreta cooperació d’associats.  ↓