Política de cookies

1. RESPONSABLE
Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Identitat: ASSOCIACIÓ HOTELERA SALOU-CAMBRILS-LA PINEDA
Adreça postal: Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci * C/Joanot Martorell, 15 *43480 Vila-seca
Telèfon: (+34) 977 385 057
Adreça electrònica: ahotels@costa-daurada.com

2. FINALITATS
Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

En compliment del que disposa el Reglament europeu 2016/679 general de protecció de dades, i qualsevol altra llei nacional aplicable, t’informem que ASSOCIACIÓ HOTELERA SALOU-CAMBRILS-LA PINEDA tracta les dades personals recollides mitjançant el formulari de subscripció a la nostra newsletter exclusivament per enviar-te informació sobre els nostres serveis de PortAventura World.

3. TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES
Durant quant de temps conservem les teves dades?

Les teves dades es conservaran fins que et donis de baixa del servei.

4. LEGITIMACIÓ
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de les teves dades personals per a la finalitat indicada a l’apartat anterior (2) consisteix en el consentiment de l’interessat, a l’hora de facilitar voluntàriament la seva adreça electrònica (clara acció afirmativa).

5. DESTINATARIS
A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les teves dades personals no se cediran a tercers, excepte a organismes i autoritats públiques (administratives o judicials) si una norma legal ho estableix.

6. DRETS
Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals i com pots exercir-los?

Tens dret a obtenir la confirmació de si a ASSOCIACIÓ HOTELERA SALOU-CAMBRILS-LA PINEDA  tractem, o no, dades personals que t’afectin.

També tens dret a accedir a les teves dades personals, sol·licitar-ne la rectificació si són inexactes o, si escau, sol·licitar-ne l’eliminació quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.

En determinades circumstàncies, pots sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades; en aquests casos, només les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació familiar, pots oposar-te al tractament de les teves dades. ASSOCIACIÓ HOTELERA SALOU-CAMBRILS-LA PINEDA deixarà de tractar les dades, tret que així ho exigeixin motius legítims imperiosos, o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

També pots exercir el dret a la portabilitat de les dades i retirar els consentiments facilitats en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la retirada.

Si vols exercir qualsevol dels teus drets, envia’ns una comunicació escrita a l’adreça electrònica ahotels@costa-daurada.com; o a l’adreça postal ASSOCIACIÓ HOTELERA SALOU-CAMBRILS-LA PINEDA .  Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci * C/ Joanot Martorell, 15 ; 43480 Vila-seca (Tarragona). La sol·licitud d’exercici de qualsevol dels teus drets ha d’anar acompanyada d’una còpia d’un document oficial d’identitat (DNI, carnet de conduir o passaport).

Finalment, t’informem que pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i a altres organismes competents per a qualsevol reclamació del tractament de les teves dades personals.

7. POLÍTICA DE GALETES
Quines galetes fem servir?

Per saber quines galetes fem servir al nostre web, recorda que pots accedir a la nostra política de galetes en aquest enllaç: política de cookies