Els nostres serveis

L’Associació Hotelera identifica els interessos generals de tots els nostres membres i posa en marxa les conseqüents opcions d’assessorament i/o defensa que siguin oportunes.

al servei dels nostres associats

Serveis de l'Associació Hotelera

COMUNICACIÓ INTERNA

Servei de comunicació interna continua, setmanal i en ocasions puntual, posant en coneixement de tots els nostres associats qualsevol novetat o informació que estimem que pugui ser del seu interès. Principalment es realitza a través de newsletter, correu electrònic i grups de difusió.

Comptable/Fiscal

Disposem d’un servei d’assessorament comptable i fiscal extern que pot atendre les consultes dels associats en matèria comptable i gestions fiscals.
Laboral/JURÍDIC

Comptem amb una assessoria laboral externa. Participem directament en la negociació del Conveni Col·lectiu d’Hostaleria i Turisme de Catalunya. Tenim a disposició dels nostres associats els serveis d’una assessoria jurídica externa que atén les consultes legals de l’àmbit del sector hoteler que pugui tenir els associats.

ASSESORAMENT ENERGÈTIC

Assessories energètiques a disposició dels nostres associats per a la consulta i verificació o de factures, renovació contractes, estudis de preus, ajustos de potències...


PROVEÏDORS

Ajudem als nostres associats amb la possibilitat d’aconseguir descomptes amb empreses proveïdores del sector per tots els departaments d’un establiment hoteler.PROMOCIÓ

Participem al Pla de promoció conjunt de promoció, amb els Patronat de Turisme de Salou, Cambrils, Vila-seca, Diputació de Tarragona, PortAventura World; preparem campanyes de promoció online nacionals i internacionals específiques pel sector hoteler de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre.
Nou

Formació

La nostra entitat té l’interès de dotar a tots els professionals del sector de l’hostaleria i turisme de formació contínua específica segons càrrec que exerceixen. La formació ocupa un espai rellevant, amb més de 25 anys d’experiència en la gestió directa de cursos.
RRHH

Disposem d’un portal de recerca de feina que ofereix tant el servei de recollida de currículums de candidats que recerquen feina, on podran participar en els possibles processos de selecció de personal futurs que es puguin dur a terme als nostres establiments associats, així com pels establiments associats donar a conèixer les seves ofertes. També realitzem selecció de personal per als nostres socis.

Emplea2club

Nou servei i iniciativa per als treballadors/es dels nostres establiments associats a la Costa Daurada i Les Terres de l’ Ebre. És tracta una plataforma de descomptes i avantatges dirigida a directius i treballadors/es dels establiments hotelers associats
Nou

COMUNICACIÓ EXTERNA

La nostra web és la nostra carta de presentació. Estem presents activament a les xarxes socials a través d’Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn. L’entitat genera notícies dotant al sector d'una presència contínua als mitjans de comunicació com un dels més importants sectors econòmics a la província.

BIG DATA

Informes estadístics d’ocupació als establiments d’allotjament de la província. També disposem d’altres estudis i informes com per exemple de la despesa dels turistes en destí, d’economia en temps real, hotel monitor, baròmetre de la rendibilitat als destins, perspectives turístiques...


Nou

IMPRESSOS I PUBLICACIONS

Posem a la disposició dels nostres associats impresos que contribueixen a millorar l'explotació de la seva empresa: cartell de preus, fulles de reclamació, estalvi de l’aigua, retolació sobre la venda d’alcohol i tabac, avís a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries... Revista Daurada Magazine, eina de benvinguda per als clients dels establiments hotelers associats.

Llista dels nostres establiments associats →

Associa't

En aquests més de 30 anys d’activitat, hem tingut sempre força i la identitat que es mereixen tots els nostres associats davant entitats públiques i privades, per afrontar tant dificultats com aplicar millores al llarg d’aquests anys. És la plataforma que escolta sobre problemes i inquietuds que ens concerneixen a tots per estudiar-les i donar-los solució, a través de l’estreta cooperació d’associats.  ↓